Системи розсувних дверей від РЕНОМЕ-партнер

Системи розсувних дверей від РЕНОМЕ-партнер

Останнім часом у заскленні поширилась популярність користування розсувних систем. У житлових приміщеннях розсувні системи незамінні при заскленні балконів і лоджій, а у торгових центрах вони використовуються як вхідні групи. Використання розсувних дверних систем – це зручно і практично, тому що не потрібно додаткового місця для відкривання стулок.
Система розсувних дверей, за допомогою похило-розсувної фурнітури Вінкхаус NKS-130 дозволяє дверям відкриватися як у похиле положення, так відсуватися у бік.
ТОВ «РЕНОМЕ-партнер» cвоїм споживачам пропонує системи розсувних дверей з використанням похило-розсувної фурнітури Вінкхаус NKS-130. Двері виготовляються на основі профільної системи для розсувних дверей REHAU-Brillant-Design.

Якщо ви скористаєтесь нашими системами розсувних дверей, то отримаєте такі переваги

Економія місця

Розсувні дверні системи, відкриваються плавно, відсуваючись убік. У порівнянні й дверима звичайного типу вони займають менше місця й легкі при відкритті, особливо якщо поруч розміщені предмети.

Широка оглядовість

Скляні розсувні двері одночасно відіграють роль вікна з гарною оглядовістю. Також розсувні системи використовують для заповнення прорізів у стіні великого розміру, тому що дверні стулки можна виготовити великого розміру. У підсумку, при установці розсувних дверей одержуємо збільшений огляд і комфорт при використанні.

Теплоізоляційні й шумоізоляційні властивості

Скляні двері розсувної конструкції обладнуються прошарком для термоізоляції (термоміст), плюс спеціальна конструкція стеклопакету.

Міцність

Розсувні двері зі скла на перший погляд можуть здатися тендітними, але це лише на перший погляд. Такі конструкції дверей є досить міцні при спробі злому й проникнення. Використаний для засклення триплекс із захисною плівкою витримує силу удару важкого предмета.

Захист

Таку міцну конструкцію добре доповнить так звана захисна фурнітура, що стійка до всіх спроб злому. На розсувні двері установлюють ручки однобічної й двосторонньої дії, а також замки, що замикають відразу в декількох точках.

Легкість керування

Розсувним дверям властиве легке й плавне відкривання, незважаючи на чималу вагу всієї конструкції.
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Идентификатор: 9574