Захист в басейні р.Тиса з технiкою HITACHI

В області широко розгорнута робота з реалізації `Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса`. Новозбудовані за Програмою об`єкти в умовах розвитку високого паводку на Закарпатті у липні цього року забезпечили проведення його з мінімальними шкодами в порівнянні з катастрофічними збитками на Прикарпатті. Але попереду ще великі обсяги робіт з реконструкції існуюючих гідротехнічних споруд та підвищення їх стійкості і експлуатаційної надійності.

В рамках реалізації згаданої Програми, з метою виконання комплексу ремонтно-доглядових робіт Берегівське МУВГ днями отримало новий сучасний екскаватор `Ніtachi`. Новий механізм обладнаний комп`ютером, який діагностує роботу всіх вузлів і агрегатів, має 2 ковші (для зачищення і навантаження), чим створюються набагато кращі умови праці для механізатора і покращення якості земляних робіт, а також кондиціонером, радіоприймачем.

На базі управління було проведено гарантійне технічне обслуговування і підготовче навчання працівників управління спеціалістами київської фірми `Юромаш`, які і надалі будуть проводити гарантійні роботи по обслуговуванню екскаватора.

http://www.vodhosp.uzhgorod.ua/news.php?i=366
Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
050 3104729+380 50 310 4729
Идентификатор: 6828