У Львові на приватизацію конкурсним способом та шляхом продажу на аукціоні виставлено ряд об’єктів

У Львові на приватизацію конкурсним способом та шляхом продажу на аукціоні виставлено ряд об’єктів

Міська радоа виставляє ряд об’єктів комунальної власності на приватизацію конкурсним способом та шляхом продажу на аукціоні. Ухвалою Львівської міської ради затверджено перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації.

В переліку об’єктів, які підлягають приватизації є об’єкти, що пропонуються до приватизації конкурсним способом та приміщення, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Зокрема, конкурсним способом пропонується приватизувати:

- окремий будинок загальною площею 125,9 м.кв. адресою: м. Львів вул. Дублянська 11. Даний будинок складається з підвалу площею 60,3 кв.м та 1-го поверху площею 65,6 кв.м.,

- нежитлові приміщення 1-го поверху площею 114,1 кв.м за адресою: м. Львів вул.Джерельна 32,

- нежитлові приміщення 1-го поверху площею 98,9 кв.м за адресою: м. Львів вул. Виговського, 67.

Натомість, способом аукціону пропонується приватизувати нежитлові приміщення загальною площею 629,8 кв.м, розташованих за адресою: м. Львів, вул. Торгова, 11, у т.ч., приміщення 1-го поверху площею 164,6 кв.м., 2-го поверху - 175,9 кв.м., 3-го поверху - 186,2 кв.м, підвалу -103,1 кв.м.




У рамках передприватизаційної підготовки об’єктів управлінням комунальної власності оголошено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності на право проведення оцінки майна комунальної власності м. Львова з метою приватизації.

За результатами конкурсу буде визначено суб’єктів оціночної діяльності, які будуть здійснювати незалежну оцінку об’єктів приватизації.

Бажаючі взяти участь у конкурсі (аукціоні) з продажу об’єктів комунальної власності зможуть подавати заяви встановленої форми та документи, перелік яких затверджений рішенням виконавчого комітету №87 від 18.02.2008 із змінами та доповненнями від 28.11.2008 №1279 (опубліковано на веб-сторінці міської ради: www.city-adm.lviv.ua) після опублікування відповідних оголошень у засобах масової інформації.
http://www.city-adm.lviv.ua/
Идентификатор: 5939