На території заводу у Львові планують збудувати житлові будинки

На території заводу у Львові планують збудувати житлові будинки

На території заводу `Електрон` планують збудувати багатоквартирні житлові будинки з вбудовано-прибудованим офісом і критими автостоянками. Про це говоритимуть 10 червня у міській раді на громадських слуханнях.

Замовником будівництва є ТзОВ `Завод нестандартного технологічного обладнання`, розробником містобудівного обґрунтування – ПП `Універсал Проект`, історико-містобудівного обґрунтування –УРСНР `Укрзахідпроектреставрація`.

Проектована ділянка розташована в північній частині м. Львова, у Залізничному районі, на території сформованого житлового кварталу малоповерхової багатоквартирної житлової забудови, займає ділянку заводу технологічного обладнання `Електрон` на вул. Голубовича, 37. На ділянці розташовані нежитлові будівлі і споруди, які підлягають зносу і частково реконструкції.




Проектанти вважають, що зміна цільового призначення земельної ділянки з промислово-комунальної на житлову дам розміщенім 5-ти поверхової багатоквартирної житлової забудови з підземними автостоянками і об’єктами обслуговування на вул. Голубовича, 37 у м. Львові покращить житлові умови мешканцям міста, забезпеченість об’єктами обслуговування існуючих і проектованих кварталів житлової забудови, ефективність використання міських земель, благоустрій території, інженерне забезпечення, сформує фасад вул. Голубовича і Городоцької.

Згідно з генеральним планом м. Львова і концепцією розвитку міста, розроблених ДШМ `Містопроект`, функціональне призначення території проектованої ділянки - перспективна територія житлового кварталу малоповерхової житлової забудови (2-5 пов.) і об’єктів обслуговування.

Ділянка підлягає впорядкуванню зі значним зносом існуючих будівель і споруд, влаштуванню комплексного благоустрою території і інженерного забезпечення в комплексі з оточуючою забудовою.
http://www.city-adm.lviv.ua/
Идентификатор: 5897