Мінрегіонбуд: Регіони України перейматимуть досвід поляків у роботі з Європейськими структурними фондами

Мінрегіонбуд: Регіони України перейматимуть досвід поляків у роботі з Європейськими структурними фондами

Представники регіонів України вже найближчим часом матимуть змогу перейняти досвід польських колег щодо роботи з Європейськими структурними фондами. Такої домовленості досягли спільно Міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда та Міністр регіонального розвитку Республіки Польща Ельжбета Беньковська. Зустріч міністрів відбулася 30 квітня в ході робочого візиту Міністра регіонального розвитку та будівництва України до Республіки Польща.

За словами Василя Куйбіди, на початку червня цього року в м.Перемишль (Польща) буде підписано Меморандум про співпрацю між відповідними відомствами двох країн.

Міністр повідомив, що восени, під час проходження Форуму регіонів (м.Мушино, Польща), представники регіонів обидвох країн матимуть можливість домовитися про спільну реалізацію програм регіонального розвитку. Також, за словами Василя Куйбіди, за кілька місяців українські області зможуть делегувати до Польщі своїх представників для вивчення досвіду роботи з Європейськими структурними фондами. Міністр зазначив, що це дасть змогу регіонам України напряму працювати з Брюсселем щодо питань спів фінансування реалізації програм розвитку.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5856