Президент разом з представниками УЄФА відвідав НСК `Олімпійський`

Президент разом з представниками УЄФА відвідав НСК `Олімпійський`

Президент України Віктор Ющенко відвідав стадіон Національного спортивного комплексу `Олімпійський`.
Глава держави був поінформований про хід будівельно-монтажних робіт з реконструкції стадіону та відповідність основних характеристик стадіону вимогам УЄФА.

Також Віктор Ющенко обмінявся думками з приводу підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу з Президентом УЄФА Мішелем Платіні.

Разом з Главою держави будівництво оглянули Президент УЄФА Мішель Платіні, Генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор, комісар УЄФА ЄВРО-2012 Жак Ламбер, інші представники делегації УЄФА, Віце-прем`єр-міністр Іван Васюник, Міністр України у справах сім`ї, молоді та спорту Юрій Павленко, заступник Глави Секретаріату Президента Юрій Богуцький, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, директор Координаційного бюро з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Ілля Шевляк.

ДОВІДКОВО: Рішенням Кабінету Міністрів відповідальним за забезпечення належної підготовки об`єктів спортивної інфраструктури до проведення в Україні ЄВРО-2012 визначено Міністерство у справах сім`ї, молоді та спорту.

Ключовим об`єктом майбутньої спортивної інфраструктури чемпіонату є стадіон Національного спортивного комплексу `Олімпійський`, на якому має відбутися фінальний матч ЄВРО-2012.

Реконструкція стадіону НСК `Олімпійський` фінансується за рахунок бюджетних коштів.

Загальна кошторисна вартість будівництва - 2 114 726, 997 грн., очікуваний термін введення в експлуатацію - червень 2011 року.
http://www.president.gov.ua/
Идентификатор: 5771