Львівська міська рада оголосила конкурс на кращий інвестиційний проект з права будівництва підземних паркінігів

Львівська міська рада оголосила конкурс на кращий інвестиційний проект з права будівництва підземних паркінігів

Львівська міська рада оголосити конкурс на кращий інвестиційний проект з права будівництва підземних паркінгів. Конкурсна комісія із визначення кращого інвестиційного проекту з права будівництва підземних багаторівневих паркінгів та визначення забудовників затвердила умови конкурсу та земельні ділянки під будівництво паркінгів на пл. Петрушевича, вул. Батуринська, вул. Вітовського, вул. Стефаника – Коперника.

З 13 квітня по 29 травня інвестори можуть подавати конкурсні пропозиції у департамент містобудування Львівської міської ради. Після цього протягом 30 днів конкурсна комісія оцінюватиме проекти і буде визначено переможців.




`Транспортною схемою міста запропоновано близько 30 місць підземних і надземних паркінгів. Спершу ми запропонували будівництво паркінгів-перехоплювачів транспорту в безпосередній близькості до центру міста, оскіільки тільки центральна чпстина міста потребує 10 тис. паркомісць`, – повідомив директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

Однією з умов участі в конкурсі – це досвід будівництва об’єктів архітектури на підземному рівні, а також, за потреби, проведення археологічних розкопок. На конкурс інвестори мають подати ескізний проект, бізнес-план проекту, який, окрім іншого, включає інформацію щодо фінансування проекту та гарантій фінансування; пропозиції про розподіл об’єктів, що збудовані на виконання укладеного Договору після реалізації проекту та інформацію про реалізовані проекти об’єктів архітектури на підземному рівні; інформацію про те, що учасник не знаходиться у процесі ліквідації або банкрутства.

Серед основних вимог щодо проекту – відповідність інвестиційного проекту стратегії розвитку міста; вимогам генерального плану забудови міста; направленість інвестиційного проекту на збереження та відновлення об`єктів, які можуть бути зруйновані або частково зруйновані під час проведення будівельних робіт; фінансово-економічні показники ефективності; відповідальність вимогам санітарно-гігієнічних, екологічних, архітектурних норм; рівень використання місцевих матеріалів та трудових ресурсів; термін проведення будівельних робіт та здача об`єкта в експлуатацію.

Інформацію про проведення інвестиційного конкурсу міська рада поширюватиме серед потенційних іноземних інвесторів.
http://www.city-adm.lviv.ua/
Идентификатор: 5765