Мінпаливенерго: У Дніпропетровську введено в експлуатацію новий розподільний пункт електроенергії в рамках підготовки до Євро-2012

Мінпаливенерго: У Дніпропетровську введено в експлуатацію новий розподільний пункт електроенергії в рамках підготовки до Євро-2012

ВАТ `ЕК `Дніпрообленерго` ввело в експлуатацію новий розподільний пункт електроенергії у західній частині Дніпропетровська. Як повідомили у прес-службі `Дніпрообленерго`, будівництво РП велося в рамках програми підготовки мереж до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу `Євро-2012`. Цей об’єкт - перший розподільний пункт, побудований власними силами компанії за останні роки.

Будівництво нового РП 90 дасть змогу значно покращити надійність електропостачання мешканців міста, які проживають в районі пр.Петровського, вул.Авіаційна, Ногінська, Караваєва, Матлахова та таких соціальних об’єктів як міська клінічна лікарня №2, Дитяча лікарня №6, підстанція швидкої допомоги, АТС №52, середні загальноосвітні школи № 5, 74, 39, інші.

До теперішнього часу живлення вказаних об’єктів велось від заводських підстанцій заводу ім.Петровського та заводу КХЗ. Згадані підстанції не дозволяли повністю задовольнити зростаючі потреби в електроенергії мешканців міста. Після будівництва нового РП живлення споживачів буде переведено на власні електричні мережі компанії, що дозволить значно покращити якість електропостачання та оперативність обслуговування.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5746