Мінсім`ї: Відбулося чергове засідання виконавчого комітету з реконструкції та будівництва НСК `Олімпійський`

Мінсім`ї: Відбулося чергове засідання виконавчого комітету з реконструкції та будівництва НСК `Олімпійський`

3 березня 2009 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету з реконструкції та будівництва Національного спортивного комплексу `Олімпійський`.

Нараду провів Міністр України у справах сім`ї, молоді та спорту Юрій Павленко за участю представників Міністерства, ДП `НСК `Олімпійський`, генерального підрядника АТ ХК `Київміськбуд`, генерального проектанта – німецької компанії ГМП, архітектурного бюро `Ю.Серегин` та ряду будівельних компаній, які виконують роботи з реконструкції стадіону.

Під час наради були підбиті підсумки та розглянуті наступні кроки з виконання робіт з реконструкції НСК `Олімпійський`.

Міністр підкреслив, що завдяки злагодженій роботі та максимальній координації дій між Міністерством, дирекцією ДП `НСК `Олімпійський`, генеральним підрядником, генеральним проектувальником, проектні та будівельно-монтажні роботи виконуються чітко у відповідності до графіків, які затверджені і постійно контролюються УЄФА.

Архітектори німецької компанії ГМП вкотре підтвердили, що 25 березня 2009 року - дата завершення робіт з розроблення документації стадії `Проект`.

Крім оперативних питань виконання будівельно-монтажних робіт, на засіданні також було розглянуто питання організації безперебійного фінансування робіт з реконструкції НСК `Олімпійський`.

Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко подякував керівникам українських підприємств за плідну роботу, яку експерти уефа під час останнього інспекційного візиту, визнали успішною.

Станом на сьогодні будівельно-монтажні роботи з реконструкції НСК `Олімпійський` виконуються одночасно на декількох ділянках спортивного комплексу. В чаші стадіону тривають роботи з влаштування конструкцій трибун нижнього ярусу, а також роботи з підсилення фундаментів верхнього ярусу трибун. На півдні та сході продовжуються роботи з влаштування підпірних стін. У напрямку Троїцької площі проводяться роботи з влаштування прохідного комунікаційного колектора для перекладки інженерних мереж.

Завершуються роботи з перекладки Прозорівського колектора. Триває облаштування побутового містечка для будівельників.

Сьогодні на об`єкті працюють майже 900 робітників та 200 одиниць будівельної техніки.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 5578