Вперше в Україні буде проведено спеціалізовану виставку `Енергоефективність-2008`

Вперше в Україні буде проведено спеціалізовану виставку `Енергоефективність-2008`

Кабінет Міністрів України на сьогоднішньому засіданні схвалив проект розпорядження “Про проведення щорічної Всеукраїнської виставки “Енергоефективність”.

Проведення щороку таких спеціалізованих заходів має на меті підвищити рівень усвідомлення суспільством переваг енергоефективності, зміцнення енергетичної безпеки держави та створення сприятливих умов для діалогу між учасниками, а також з потенційними інвесторами стосовно участі у спільних енергоефективних проектах.

Згідно з Розпорядженням, Всеукраїнська спеціалізована виставка “Енергоефективність” пройде в Києві 20-21 листопада ц.р.

Організаційний комітет з підготовки та проведення Виставки очолив Голова Національного агентства України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів Ігор Черкашин.

Національному агентству України з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів, Мінпаливенерго, Мінпромполітики, Мінагрополітики, Мінвуглепрому, Мінжитлокомунгоспу, Мінрегіонбуду, Мінекономіки, Мінфіну, МОН, іншим центральним органам виконавчої влади, Національній академії наук, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям доручено залучити до участі у Виставці підприємства та організації, що належать до сфери їх управління. Держкомтелерадіо зобов`язано сприяти НАЕР у висвітленні в засобах масової інформації заходів, пов`язаних з організацією та проведенням Виставки.
http://www.kmu.gov.ua/
Идентификатор: 4754