На міжнародному економічному форумі на аукціон виставлять ділянку під готель на вул. Липова Алея – вул. Стуса

На міжнародному економічному форумі на аукціон виставлять ділянку під готель на вул. Липова Алея – вул. Стуса

Львівська міська рада оголошує аукціон з продажу права оренди ділянки на вул. Липова Алея – вул. Стуса, площею 0.6291 га. Ділянка призначена для забудови готельного комплексу. Стартова ціна продажу права оренди на цю ділянку становить є 9 млн 021 тис. гривень.
Земельна ділянка розташована на відстані 3 км до центру міста, з добрим транспортним сполученням, поруч зі спортивним комплексом стадіону «Україна» у затишному сквері. Відстань ділянки до аеропорту становить 6,5 км, залізничного вокзалу – 4,5 км та автовокзалу – 4,3 км.
Будівництво готельного комплексу визначено ухвалою сесії ЛМР №1105 від 05.07.2007. Готель матиме 16 поверхів та класифікуватиметься у 3-4 зірки. Комунікаційні мережі (окрім електролінії) на цій ділянці відсутні, тому є необхідність продовження і під’єднання до міських інженерних мереж.
За додатковою інформацією щодо оренди ділянки можна звертатись в управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин за телефоном 032 297-XX-XX Показать телефон+380 322 975 704, або електронною поштою rynok_zemli@ city-adm.lviv.ua, або за адресою пл. Ринок,1.
Право оренди планують продати на аукціоні, що відбудеться під час VIII Львівського Міжнародного Економічного Форуму, крім на торги виставлено ще три земельні ділянки
http://www.city-adm.lviv.ua/
Идентификатор: 4630