На аукціоні у Тернополі продаватимуть об`єкт незавершеного будівництва із земельною ділянкою

На аукціоні у Тернополі продаватимуть об`єкт незавершеного будівництва із земельною ділянкою

На 3 жовтня 2008 року у регіональному відділенні Фонду державного майна України в Тернопільській області заплановано повторний аукціон з продажу земельної ділянки разом із розташованим на ній об`єктом незавершеного будівництва у селі Білобожниці Чортківського району. Про це повідомила 11 вересня ЗІКу прес-секретар регіонального відділення ФДМУ в Тернопільській області Лариса Шумило.

Об`єкт незавершеного будівництва державної форми власності – господарський корпус – виставляється на продаж без збереження профілю. Ступінь будівельної готовності складає 44%. Будова має фундамент, виконана цегляна кладка стін першого поверху, зроблено перекриття, встановлено шатровий дах та шиферну покрівлю. Також об`єкт оштукатурений ззовні та зсередини.

Площа земельної ділянки – 1100 м. кв. Цільове призначення – для житлової та громадської забудови.

Покупець зможе на власний розсуд визначати подальше використання об`єкта приватизації. При цьому, умовами передбачено, що завершити будівництво об`єкта та ввести його в експлуатацію необхідно протягом трьох років з моменту укладення договору купівлі-продажу. Також об`єкт не можна відчужувати до введення в експлуатацію

Початкова вартість продажу об`єкта на аукціоні (з урахуванням ПДВ) – 165 тис. 600 грн, у тому числі: об`єкту незавершеного будівництва (з урахуванням ПДВ) – 146 тис. 400 грн, земельної ділянки (з урахуванням ПДВ) – 19 тис.
200 грн.

Останній день прийому заяв – 29 вересня 2008 року.
http://zik.com.ua/
Идентификатор: 4623