Новий склад архітектурно-містобудівної ради Києва провів перше засідання

Новий склад архітектурно-містобудівної ради Києва провів перше засідання

Сьогодні архітектурно-містобудівна рада при Головному управлінні містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Києва провела перше засідання в новому складі. Про це повідомляється в прес-релізі, переданому УНІАН прес-службою КМДА.
Згідно з прес-релізом, начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Василь присяжнюк зазначив, що відтепер робота містобудівної ради має кардинально змінитися. «Важливо, щоб кожен член містобудівної ради брав активну участь в обговоренні кожного проекту. До нас надходить дуже багато проектів, які заслуговують на серйозну критику. Саме тому Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ чекає від нас вимогливішого ставлення до проектів, які розглядають на засіданнях містобудівної ради», - наводить прес-служба слова В.ПРИСЯЖНЮКА.
За даними КМДА, сьогодні члени архітектурно-містобудівної ради розглядали проект реконструкції Київської міської дитячої туберкульозної лікарні в Оболонському районі, передпроектні пропозиції будівництва готелю в Солом`янському районі, проект будівництва житлово-офісного комплексу в Шевченківському районі, проект реконструкції будівель «Птахофабрики Київської» в Деснянському районі, робочий проект будівництва трансформаторної підстанції в Шевченківському районі та реконструкції ГГРП-8 в Голосіївському районі, а також робочий проект реконструкції частини будівлі механічного цеху під облаштування котельної на території ЗАТ «Завод будівельних виробів 1» у Святошинському районі.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4361