Черновецький підписав розпорядження про надання дозволу НСК «Олімпійський» на демонтаж окремих споруд комплексу

Черновецький підписав розпорядження про надання дозволу НСК «Олімпійський» на демонтаж окремих споруд комплексу

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підписав розпорядження про надання дозволу Національному спортивному комплексу «Олімпійський» на демонтаж окремих споруд НСК «Олімпійський» на вулиці Великій Васильківській, 55 (Червоноармійській).
Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, рішення прийнято на виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року та з метою створення належних умов для реконструкції головної спортивної арени столиці,
Згідно з розпорядженням, профільні служби НСК «Олімпійський» мають подати та затвердити в установленому порядку проект виконання демонтажних робіт окремих споруд на В. Васильківський, 55 та отримати ордер на виконання робіт у Головному управлінні контролю за благоустроєм КМДА.
Усі роботи повинні виконуватись згідно з Правилами виконання робіт по підземних спорудах та надземному інженерному обладнанню в місті Києві та із забезпеченням вільного проходу пішоходів на період виконання робіт.
Відповідальність на безаварійне та своєчасне виконання робіт покладено на технічного директора ДП НСК «Олімпійський» Віктора ПОНОМАРЕНКА.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4355