У Києві розроблять програму з художнього освітлення споруд і пам’яток культури

У Києві розроблять програму з художнього освітлення споруд і пам’яток культури

Київський міський голова підписав розпорядження про розробку Програми з освітлення доріг, мостів, будинків і пам`яток столиці та «Світлового плану Києва».
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, відповідно до розпорядження, «КК «Київавтодор», як замовник розробки вказаної Програми, на тендерних засадах визначить генеральну проектну організацію з розробки Програми, а також генеральну підрядну організацію з реалізації заходів цього документу.
Згідно з розпорядженням, до зовнішнього художнього освітлення будинків і споруд залучатимуть і замовників розміщення рекламних площ. Відповідні пропозиції вноситиме Головне управління з питань реклами КМДА.
Контролювати стан художнього освітлення споруд та пам’яток культурної спадщини доручено Головному управлінню контролю за благоустроєм КМДА.
Розпорядженням також затверджено склад комісії з координації та контролю за станом розробки і реалізації Програми. Головою комісії призначено першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
Нагадаємо, що наразі в столиці триває реалізація адресної програми об`єктів капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення в 2008 році, яка включає в себе модернізацію світлових об`єктів на вулицях міста, архітектурних пам’ятках, мостах та дорогах.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4345