Найбільш болючим питанням у підготовці до Євро-2012 Польща і Україна вважають облаштування стадіонів у столицях

Найбільш болючим питанням у підготовці до Євро-2012 Польща і Україна вважають облаштування стадіонів у столицях

Найбільш болючим питанням у підготовці до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року Польща і Україна вважають облаштування стадіонів у Києві і Варшаві.
Як передає кореспондент УНІАН, про це, за словами віце-прем`єр-міністра України Івана ВАСЮНИКА, було заявлено сьогодні в ході першого засідання Міжурядового українсько-польського комітету з питань підготовки і проведення Євро-2012.
«Найбільш болючими питаннями сторони назвали підготовку стадіонів у Києві і Варшаві», - сказав І.ВАСЮНИК. Водночас він зазначив, що в ході роботи комітету його польська делегація на чолі з прем`єр-міністром країни Дональдом ТУСКОМ запевнила представників України в тому, що стадіон у Варшаві буде зданий до червня 2011 року.
Україна, у свою чергу, за словами І.ВАСЮНИКА, пообіцяла остаточно підготувати стадіон до Чемпіонату до кінця 2010 року. Аргументами для виконання такого плану Україна вважає роботу антикризового штабу з реконструкції НСК «Олімпійський» і те, що це буде не будівництво нового, а реконструкція вже існуючого стадіону.
І.ВАСЮНИК також зазначив, що зноситися буде тільки перший ярус стадіону, другий ярус не чіпатимуть.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4341