Вінницька ОДА має намір залучити 1 млн. грн. на будівництво житла для сімей, відселених зі згорілого будинку у Вороновиці

Вінницька ОДА має намір залучити 1 млн. грн. на будівництво житла для сімей, відселених зі згорілого будинку у Вороновиці

Вінницька обласна державна адміністрація має намір залучити 1 млн. грн. на будівництво житла для сімей, які постраждали від пожежі в двоповерховому будинку в селищі Вороновиця Вінницького району.
Про це кореспонденту УНІАН повідомив заступник голови Вінницької облдержадміністрації Василь ЖЕРДЕЦЬКИЙ.
За його словами, керівництво області доручило Вінницькій райдержадміністрації провести аукціон із продажу вільної земельної ділянки для залучення 1 млн. грн. на будівництво вищезазначеного житла.
В.ЖЕРДЕЦЬКИЙ зазначив, що область рекомендувала Вінницькому району провести земельний аукціон до кінця серпня для того, щоб встигнути побудувати житло потерпілим до кінця 2008 року.
Він також додав, що обладміністрація також виділила 86 тис. грн. на проектну документацію для будівництва нового житлового будинку замість згорілого.
Як повідомляв УНІАН, 40 людей були відселені через пожежу, що виникла 28 квітня 2008 року на другому поверсі двоповерхового будинку в селищі Вороновиця Вінницького району Вінницької області. Будинок, збудований у 1898 році, повністю згорів внаслідок пожежі, що сталася через несправність в електропроводці будинку.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4312