До бюджету Чернівців у першому півріччі надійшло майже 6 млн. грн. за оренду комунальної нерухомості

До бюджету Чернівців у першому півріччі надійшло майже 6 млн. грн. за оренду комунальної нерухомості

За оренду нерухомого майна комунальної власності у першому півріччі цього року до міського бюджету Чернівців надійшло майже 6 мільйонів гривень.
Як повідомили УНІАН у департаменті економіки Чернівецької міськради, станом на 1 липня цього року у Чернівцях загальна площа орендованих приміщень комунальної власності становить 123,6 тис. кв. м, в оренді перебувають 1055 об’єктів.
Від початку нинішнього року в Чернівцях проведено 5 конкурсів із передачі приміщень в оренду, укладено 67 договорів оренди, внесені зміни й доповнення до 94 договорів оренди.
До департаменту економіки міськради за цей період надійшло 609 заяв від юридичних і фізичних осіб з питань оренди нежитлових приміщень.
Також було проведено 163 обстеження ефективного використання орендованих приміщень. 76 орендарів отримали письмові попередження від міської ради щодо погашення заборгованості по орендній платі на суму 296 тисяч гривень. Майже 94 тисячі гривень вони вже сплатили. Є ще чотири судові рішення про стягнення з орендарів боргу з орендної плати на суму майже 30 тисяч гривень, з яких 13,7 тисяч гривень вже сплачені.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4295