Об`єднана земельна і містобудівна комісія Київради на першому засіданні розгляне питання конфліктних забудов

Об`єднана земельна і містобудівна комісія Київради на першому засіданні розгляне питання конфліктних забудов

Об`єднана в цьому скликанні Київради земельна і містобудівна комісія наступного тижня проведе перше засідання, на якому заплановано розглянути питання конфліктних забудов.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київради, переданому УНІАН.
Зазначену комісію очолив депутат від Блоку Леоніда Черновецького Олексій ЄВЛАХ, який у міськраді минулого скликання очолював постійну Комісію із земельних відносин.
О.ЄВЛАХ зазначив, що за півроку вимушеної перерви у роботі в комісії накопичилося дуже багато питань.
“Перш за все, це питання конфліктних внутрішньо мікрорайонних забудов і будівництв на територіях дитячих майданчиків, скверів і спортивних споруд. Треба відміняти рішення про виділення землі під такі будівництва. Кияни чекають цього, і я думаю, що ми виправдаємо їх довіру”, - сказав О.ЄВЛАХ.
За його даними, у столиці більше ста конфліктних будівельних об`єктів, і щодо всіх цих об`єктів повністю готові документи до розгляду на засіданні комісії.
“Ми повинні в найкоротший термін ці питання вивчити, прийняти по ним рішення і винести їх на сесію”, - наголосив голова комісії.
Друга важлива група питань, за словами О.ЄВЛАХА, - це аукціони з продажу земельних ділянок.
“Комісія повинна заслухати управління земельних ресурсів, прийняти всі необхідні рішення і надати рекомендації для того, щоб робота в цьому напрямку була активізована і отримала позитивну динаміку. Думаю, що на першому робочому засіданні комісії ми цим і займемося”, - повідомив він.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4281