У Тернополі посилять боротьбу з несанкціонованим розклеюванням реклами

У Тернополі посилять боротьбу з несанкціонованим розклеюванням реклами

У Тернополі посилять боротьбу з несанкціонованим розклеюванням реклами.
Як повідомив кореспонденту УНІАН керівник прес-служби міської ради Олег УДИЧ, відтепер працівники жеків, які щодня очищають стовпи та фасади міста від різноманітних агіток та листівок, записуватимуть телефони, які на них вказані. Потім зібрані номери передаватимуть у цілодобову службу оперативного реагування міськради «080». «Там їх систематизуватимуть, аби не дублювалися номери, передані жеками з різних мікрорайонів. Після чого працівники служби телефонуватимуть за всіма номерами і ввічливо проситимуть не клеїти більше свої листівки у невстановлених для цього місцях. Але оскільки вдень у працівників служби чимало роботи, телефонувати порушникам вони будуть у вечірній час, до когось можуть зателефонувати і у період з 2 до 5 год ночі», – повідомив О.УДИЧ.
Зараз, за його словами, найбільше від несанкціонованого розклеювання на фасадах та стовпах потерпає центр міста, зупинки громадського транспорту. «У міста не вистачає людських ресурсів, аби за появу кожної листівки у недозволеному місці складати протокол, вишукувати людину і стежити, щоб її оштрафували. Тому ми пішли іншим шляхом», – пояснює О.УДИЧ.
За інформацією начальника адміністративно-технічної інспекції міста Юрія ШУМАДИ, зараз у Тернополі є 60 тумб для розклеювання листівок, агіток та оголошень. До Дня міста, яке святкують 28 серпня, їх кількість збільшать. Додаткові 30 тумб ставитимуть насамперед біля ринків, супермаркетів та інших людних місць, поблизу яких заклеюють стовпи та фасади.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4265