Мер Києва заявляє, що не допустить будівництва на території Жовтневої лікарні

Мер Києва заявляє, що не допустить будівництва на території Жовтневої лікарні

Мер Києва Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ заявив, що не допустить продовження будівництва на території Олександрівської лікарні (Жовтневої лікарні).
Як передає кореспондент УНІАН, у своєму інтерв`ю журналістам сьогодні Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ повідомив, що подаватиметься апеляція на рішення адміністративного суду, згідно з яким дозволено продовжити будівництво на території парку Богомольця, що належить Жовтневій лікарні.
Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ висловив припущення, що за цим будівництвом стоять «високі люди, які абсолютно нахабним чином лобіюють рішення в судах, щоб це будівництво продовжити».
«Ми черговий раз подамо позов», - повідомив Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ. Він також розповів, що спілкувався з головою Адміністративного суду, де було ухвалено рішення щодо Жовтневої лікарні, і оскільки, за словами мера, ця людина є одним із «порядних керівників судових закладів», то, швидше за все, на нього був здійснений дуже серйозний тиск.
Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ не виключає, що після цієї апеляції буде наступна. Але при цьому, за його словами, він має право, як голова КМДА, не видавати дозвіл на забудову. «І я користуватимуся цим правом. Даремно вони зі мною зв`язалися», - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4262