Комунальники столиці посилили заходи з попередження утворення несанкціонованих сміттєзвалищ

Комунальники столиці посилили заходи з попередження утворення несанкціонованих сміттєзвалищ

У Києві посилено заходи з попередження утворення несанкціонованих сміттєзвалищ.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, зі столиці за три місяці вивезли 2809 куб. м сміття – такий результат роботи загальноміської програми «Від смітника до квітника». Про це на розширеному засіданні Колегії КМДА повідомив заступник начальника Головного управління контролю за благоустроєм Віктор КУНЦ.
«З першого квітня ККО «Київзеленбуд» та ДКП «Плесо» ліквідували 330 несанкціонованих навалів сміття, а з лісопаркових господарств та прибережно-захисних смуг вивезли 9022 куб. м сміття», – сказав В.КУНЦ. Він також повідомив, що в столиці додатково встановлено 1607 нових контейнерів для твердих побутових відходів, 1702 урни для сміття.
Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ наголосив, що питання благоустрою столиці дуже важливе.
«Це одне з найважливіших питань і ми його будемо розглядати ще не один раз. Ми проведемо велику роботу з ліквідації несанкціонованих смітників, прибиранню незаконної реклами. Найближчим часом Головне управління комунального господарства спільно з районними адміністраціями мають доопрацювати та затвердити схеми санітарної очистки районів», – сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4264