Довгий вручив активістам групи зі скасування забудови по вул. Березняківській розпорядження, яке забороняє будівництво

Довгий вручив активістам групи зі скасування забудови по вул. Березняківській розпорядження, яке забороняє будівництво

Сьогодні Секретар Київради Олесь ДОВГИЙ вручив представникам ініціативної групи з відміни скандальної забудови по вулиці Березняківській розпорядження мера, яке забороняє це будівництво.
«За дорученням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО я вручив представникам громади розпорядження, яке забороняє будівництво на перетині вулиці Березняківської та проспекту Павла Тичини в Дніпровському районі, а також примушує відновити всі втрачені зелені насадження», - повідомив О.ДОВГИЙ.
“В цьому питанні наша позиція є послідовною. Хто б не стояв за будь-яким будівництвом, для нас інтерес громади є першочерговим і пріоритетним”, - зазначив Секретар Київради.
Він також пообіцяв представникам ініціативної групи обов`язково поставити це питання на сесії Київради, щойно будуть створені постійно діючі комісії і київська міська рада запрацює повноцінно. «Я сподіваюся, що це станеться в найближчі місяць-півтора», - додав він.
Як повідомляв УНІАН, Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ 19 червня своїм новим розпорядженням заборонив будівництво житлового будинку за адресою Березняківська, 12, де стався конфлікт між забудовником і жителями.
Довідка УНІАН. Протистояння між забудовником і мешканцями за адресою вул. Березняківська, 12 почалося в липні 2007 р. Тоді мер столиці Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ після побиття мешканців особисто відвідав цей будмайданчик і пообіцяв киянам, що рішення про відведення землі за цією адресою буде скасовано. Тоді в його присутності на виділеній компанії «Кроун» земельній ділянці було почато будівництво дитячого майданчика.
12 липня 2007 року Київська міська рада відмінила рішення про передачу земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю будівельної компанії «Кроун» для будівництва житлового будинку на вул. Березняківській, 12 у Дніпровському районі.
“Кроун” оскаржив це рішення Київради.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4258