Київ на сьогодні виконав вже на 36% річний план поточного ремонту доріг міста - КМДА

Київ на сьогодні виконав вже на 36% річний план поточного ремонту доріг міста - КМДА

Незважаючи на те, що план поточного ремонту дорожніх об’єктів Києва затверджено лише в кінці березня цього року, КК «Київавтодор» вже виконала поточний ремонт понад 400 тис. м. кв. покриттів доріг Києва, що становить 36% річного плану.
Про це, як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, сказав перший заступник голови КМДА Денис БАСС.
«Цього року ми відремонтуємо близько 1,5 млн. м. кв. покриттів на вулицях міста. Цей показник є досить високим порівняно з попередніми роками. Окрім того, ми виконаємо капітальний ремонт ряду вулиць, які не ремонтувалися уже понад 30 років», – зазначив Д.БАСС.
За його словами, на сьогодні виконано поточний ремонт вулиць Вербицького, А. Ахматової, Кайсарова, Героїв Космосу, Ковпака, Жмаченка, Кудрі, Щербакова, Володимирську, Гончара, Червоноармійську, Володимирську, Кільцеву дорогу, проспектів Броварського, Повітрофлотського, Перемоги тощо.
До кінця цього місяця буде завершено поточний ремонт частини мостового полотна Південного мостового переходу, покриттів вулиць Бориспільської, Петра Сагайдачного, Драйзера, Радищева, Ставропольської, Новокостянтинівської, Гарматної, Глибочицької, проспектів Броварського, Науки, Героїв Сталінграду, Правди, Свободи тощо.
Окрім поточного ремонту вулиць, зауважив Д.БАСС, запланованого на цей рік, тривають роботи з реконструкції та будівництва ряду важливих транспортних об’єктів. Зокрема, реконструюють транспортну розв’язку на перетині Дніпровської набережної та проспекту Возз’єднання, Московську площу та вул. Здолбунівську. Триває будівництво Подільського мостового переходу та дороги до ст. метро «Червоний Хутір», а також заплановано капітальний ремонт вулиць Тарасівська, Лисенка, Хмельницького, 50-річчя Жовтня, шляхопроводу на просп. Палладіна, вант Південного мостового переходу тощо.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4241