Найближчим часом на трьох земельних ділянках розпочнеться будівництво житла для інвесторів «Еліта-центру» - КМДА

Найближчим часом на трьох земельних ділянках розпочнеться будівництво житла для інвесторів «Еліта-центру» - КМДА

Найближчим часом на трьох земельних ділянках розпочнеться будівництво житла для ошуканих вкладників «Еліта-центру».
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посилання на інформацію заступника голови КМДА Володимира ГОЛОВАЧА.
«За дорученням мера ми продовжуємо зустрічі з ошуканими вкладниками «Еліта-центру». Відтепер щочетверга постраждалі зустрічатимуться також і з представниками «Київміськбуду», де обговорюватимуться питання щодо варіантів надання житла. На трьох земельних ділянках, виділених під будівництво житла для постраждалих, найближчим часом вже розпочнеться будівництво”, - сказав В.ГОЛОВАЧ.
Крім того, за його словами, ще по 14-ти земельних ділянках планується передати постраждалим не менше 700 квартир. Також наразі опрацьовується питання використання земельних ділянок, що належали групі будівельних компаній «Еліта-центр», для вирішення проблеми забезпечення житлом постраждалих, поінформував В.ГОЛОВАЧ.
Він додав, що днями Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ схвалив і виніс на розгляд сесії Київради проект рішення «Про затвердження порядку відшкодування, відповідно до законодавства, вартості інвестицій, внесених постраждалими громадянами для будівництва житла групою будівельних компаній «Еліта-центр» та Угоди про переуступку права вимоги та поновлення права потерпілого від злочинної діяльності групи будівельних компаній «Еліта-центр» на отримання житла».
«Це означає, що за бажанням кожен потерпілий зможе передати КМДА своє право вимоги, і вже ми відстоюватимемо його права у суді. Протягом найближчого місяця цей проект рішення буде розглянутий на сесії Київради», - додав В.ГОЛОВАЧ.
Як повідомляв УНІАН, за даними МВС, в результаті будівельної афери "Еліта-центру" в Києві постраждали 1 759 чоловік.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4227