Австрійська компанія «Консорціум» планує інвестувати у відновлення замків Львівщини 120 млн. євро

Австрійська компанія «Консорціум» планує інвестувати у відновлення замків Львівщини 120 млн. євро

Австрійська компанія «Консорціум» планує інвестувати у відновлення замків Львівської області 120 млн. євро.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку та будівництва.
Під час сьогоднішньої зустрічі міністра регіонального розвитку та будівництва Василя КУЙБІДИ з Надзвичайним і Повноважним послом Австрії в Україні Маркусом ВУКЕТИЧЕМ і представниками інвесторів було презентовано проект відновлення культурної спадщини Львівської області.
Керівник компанії «PAN PLAN», яка належить до структури «Консорціуму», Петер ШНАЙДЕР сказав, що для відновлення 15 історичних об`єктів, що входять в проект, передбачено 120 млн. євро.
Він представив міністру структуру управління реалізацією проекту та попросив сприяти в розробленні правового забезпечення діяльності такої структури. За словами П.ШНАЙДЕРА, якщо буде розуміння уряду, компанія готова почати роботу наприкінці червня.
Своєю чергою В.КУЙБІДА підтримав наміри австрійських інвесторів відновити історичні об`єкти Львівщини. Він повідомив, що вже готується проект розпорядження Кабінету Міністрів для створення заповідника «Замки та палаци Львівщини».
За інформацією міністерства, угоду про реалізацію проекту підписали компанія «Консорціум» і Львівська облдержадміністрація два місяці тому.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4228