На Дніпропетровщині реалізація проекту «Список губернатора» на 80% забезпечить готелями вболівальників Євро-2012

На Дніпропетровщині реалізація проекту «Список губернатора» на 80% забезпечить готелями вболівальників Євро-2012

На Дніпропетровщині реалізація проекту «Список губернатора» на 80% забезпечить готелями учасників та вболівальників під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив начальник управління з питань підготовки до чемпіонату Європи 2012 року з футболу Дніпропетровської облдержадміністрації Вадим ШЕБАНОВ.
За його словами, відповідно до проекту «Список губернатора» у Дніпропетровську та передмісті планується здати в експлуатацію готелів, у яких буде близько 2 тис. тризіркових готельних номерів та понад 1,7 тис. чотиризіркових номерів. Також будуть збудовані готельні комплекси сімейного типу, кожен з яких передбачає близько 25 п`ятизіркових апартаментів.
В.ШЕБАНОВ зазначив, що місцева влада виділила у центрі Дніпропетровська земельну ділянку для спорудження висотного п`ятизіркового готелю мережі «Хілтон».
Як повідомляв УНІАН, голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор БОНДАР в рамках підготовки регіону до проведення матчів Євро-2012» ініціював проект «Список губернатора», куди наразі включено понад 40 об`єктів. Всі вони будуються за кошти інвесторів.
За попередніми розрахунками, будівельні роботи зі зведення об`єктів, що входять до «Списку губернатора», мають бути повністю завершені до жовтня 2011 року.
Згідно з вимогами УЄФА, в Дніпропетровську повинно бути 1,567 тис. п`ятизіркових готельних номерів, 1,335 тис. – чотиризіркових, 175 – тризіркових номерів.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4220