KDD Group домовилася з «Укрсоцбанком» про іпотечне кредитування покупців житла в комплексі PecherSKY в Києві

KDD Group домовилася з «Укрсоцбанком» про іпотечне кредитування покупців житла в комплексі PecherSKY в Києві

Девелоперська компанія KDD Group підписала угоду про іпотечне кредитування покупців квартир у житловому комплексі PecherSKY в Києві.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні журналістам повідомив віце-президент KDD Group Петро РАДЧУК.
За його словами, «Укрсоцбанк» фінансує як покупців, так і реалізацію проекту.
Як повідомила начальник відділу продажів департаменту житлової нерухомості KDD Group Світлана БОГАЧОВА, «Укрсоцбанк» надаватиме кредити для покупки квартир у житловому комплексі строком на 25-30 років, первинний внесок становить 30%.
Початкова вартість продажу житла в комплексі становить від 3,4 тис. євро за 1 кв. м. При цьому вартість машиномісця в паркінгу становить 45 тис. євро.
Вона також додала, що вартість експлуатації квартир становитиме не менш як 1 євро за 1 кв. м, без урахування оплати житлово-комунальних послуг.
За словами начальника департаменту житлової нерухомості KDD Group Наталії НИКИФОРОВОЇ, монолітно-каркасний комплекс на 80% складатиметься із скління.
На перших поверхах будівлі розмістяться хол площею 300 кв. м, аптека, магазин, дитяча кімната, відділення банку. У будинку передбачена цілодобова охорона і робота інженерних служб, централізована система очищення води, квартирні кондиціонери. Квартири за індивідуальним проектом розробляються «ТАМ В.Васягін».
У комплексі передбачені чотирирівневий підземно-наземний паркінг на 262 машиномісця, крита автостоянка на 37 машиномісць, відкрита гостьова автостоянка на 30 машиномісць.
Як повідомляв УНІАН, KDD Group 12 червня починає попередній продаж квартир у житловому комплексі PecherSKY в Києві.
Комплекс преміум-классу розташований на перетині бульвару Дружби Народів і вул. Струтинського на ділянці площею 0,81 га в Печерському районі Києва.
Проектом передбачене будівництво двосекційної каскадної будівлі висотою від 14 до 23 поверхів загальною площею 50 тис. кв. м на 197 квартир. Будівництво почалося на початку 2008 року, закінчення проекту заплановане на 4-й квартал 2009 року.
Компанія KDD Group заснована в 2007 році як девелоперський напрям Групи «Київ Донбас». KDD Group розвиває диверсифікований портфель інвестиційних проектів у сфері нерухомості, який включає офісні і житлові приміщення, торгові центри і проекти змішаного призначення.
Зараз Група веде вісім проектів загальною площею 2,7 млн. кв. м у Києві, Київській області і Львові.
Colliers International, підготовленим 30 вересня 2007 року, загальна оцінка ринкової вартості проектів Групи становить 908,2 млн. дол.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4225