КСС Holding інвестувала 30 млн. євро в будівництво першої черги спортивно-рекреаційного комплексу Golf Stream у Київській області

КСС Holding інвестувала 30 млн. євро в будівництво першої черги спортивно-рекреаційного комплексу Golf Stream у Київській області

Компанія КСС Holding GMBH (Австрія) інвестувала 30 млн. євро в будівництво першої черги спортивно-рекреаційного комплексу Golf Stream у Київській області.
Про це повідомила директор ТОВ «Гольф енд Кантрі Клаб» Ольга ТАРАНИК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.
За її словами, на сьогодні компанія збудувала паркове гольф-поле, на якому, починаючи з 7 червня, щосуботи проводитиметься серія заходів, а перший турнір планується провести 12 липня цього року.
За словами представника австрійського інвестора проекту Уве ЕШНЕРА, даний проект для української і міжнародної еліти, він орієнтований на статусного споживача.
Головний консультант і гольф-архітектор проекту Пітер ЧЕМБЕРЛЕН (Велика Британія) наголосив, що унікальність проекту полягає в наданні повного комплексу послуг для занять гольфом і верхової їзди як для початківців, так і для професіоналів.
Згідно з презентацією проекту, спортивно-рекреаційний комплекс Golf Stream розташується на більш як 400 га землі в селі Гавронщина Макарівського району Київської області, за 30 км. від Києва. Комплекс влючатиме три професійних гольф-поля (одне на 18 лунок, два – по дев`ять), аквапарк, клубний будинок (з рестораном, конференц-залом, музичним салоном), спортмайданчики для різних видів спорту з басейном, Академію кінного спорту з двома манежами (критим і відкритим), драйвінг-рейдж, три види клубних резиденцій (117 особняків з прилеглою територією в 1 га, котеджі і лейнхауси).
За словами директора компанії, гольф-поля займуть територію більш як 140 га, Академія кінного спорту – близько 30 га. Вона також повідомила, що клубні резиденції будуватимуться за кошти приватних інвесторів, аби потім перейти у їх власність.
На сьогодні на стадії будівництва драйвінг рейндж, клубне поле і поле Чемберлен, розпочато будівництво клубного будинку і центру технічного обслуговування.
О.ТАРАНИК відзначила, що в 2009 році компанія має намір ввести в експлуатацію клубне поле і поле Чемберлен, будівлю для Академії кінного спорту.
Введення в експлуатацію всього комплексу намічено до 2012 року. Будівництво спортивно-рекреаційного комплексу розпочалося в 2007 році.
Генеральний підрядник будівництва – ТОВ «Будівельна проектно-монтажна компанія».
Як відзначив голова правління ТОВ «Артем-Банк» Олег БІЛОНЕНКО, для фінансування проекту було створено міжнародний банківський консорціум, до складу якого увійшли «Артем-Банк», «Олімпійська Україна», «Укрексімбанк» і Euram Bank (Австрія). За рішенням консорціуму, поточне фінансування проекту здійснює «Артем-Банк».
Довідка УНІАН. ТОВ «Гольф енд Кантрі Клаб» створено в 2007 році. 100% статутного капіталу компанії належить ТОВ «КСС Холдинг Гмбх» (Австрія).
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4199