Президент вимагає відсторонити від роботи посадовців, винних у затягуванні реконструкції НСК `Олімпійський`

Президент вимагає відсторонити від роботи посадовців, винних у затягуванні реконструкції НСК `Олімпійський`

Президент України Віктор ЮЩЕНКО вимагає відсторонити від роботи посадовців, винних у затягуванні реконструкції НСК `Олімпійський`.
Про це йдеться у листі Президента до прем`єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО, повідомляє прес-служба глави держави.
Президент зазначив, що, за інформацією голови Національного агентства України з питань підготовки та проведення в Україні фіналу Євро-2012 Євгена ЧЕРВОНЕНКА та президента міжнародної проектної компанії Archasia Design Group Limited Е. ШУ, в результаті зволікань - а по суті, саботажу з боку чиновників Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту, - взагалі може бути зірвано своєчасне здійснення реконструкції головної спортивної арени України.
В.ЮЩЕНКО також нагадав, що конкурс на проведення реконструкції був проведений ще півтора місяці тому, переможець визначений - однак реалізація проекту не розпочалася дотепер.
Президент вважає за необхідне «терміново відсторонити від роботи тих посадовців, які намагаються піддати ревізії результати конкурсу, блокують початок робіт і тим самим завдають суттєвої шкоди іміджу держави».
Як повідомляв УНІАН, 11 березня міністр України у справах сім`ї, молоді і спорту Юрій ПАВЛЕНКО обнародував умови проведення конкурсу з визначення кращої проектної пропозиції щодо реконструкції Національного спортивного комплексу «Олімпійський».
7 квітня Міністерство у справах сім`ї, молоді і спорту завершило прийом заявок на участь в конкурсі з визначення кращого проекту реконструкції НСК «Олімпійський».
Всього на конкурс було подано 19 проектів вітчизняних і зарубіжних компаній, серед яких компанії з Австрії, Великої Британії, Китаю, Німеччини і Тайваню.
Конкурс виграла тайванська компанія Archasia Design Group Limited.
УНІАН
http://www.unian.net
Идентификатор: 4178