Київська мерія залучила інвесторів до робіт на понад 20 соціально важливих об`єктах столиці

Київська мерія залучила інвесторів до робіт на понад 20 соціально важливих об`єктах столиці

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ затвердив результати конкурсів із залучення інвесторів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об`єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на інформацію першого заступника голови КМДА Дениса БАССА.
Згідно з відповідними розпорядженнями, замовниками робіт на об’єктах визначено комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство» та КП «Київжитлоспецексплуатація». Таким чином будуть виконані різноманітні роботи на 21 об`єкті.
Так, наприклад, із залученням інвесторів буде побудовано термінали для вантажного транспорту в Оболонському, Святошинському, Дарницькому, Голосіївському та Деснянському районах столиці; буде зведено багатофункціональний комплекс у Солом`янському районі, реконструйовано будинки в Шевченківському та Подільському районах, зведено підземні паркінги під проїжджою частиною вул. Терещенківської, на площі Лесі Українки, вул. Б. Хмельницького, на Спортивній площі тощо.
УНІАН
Идентификатор: 4144