В КМДА запевняють, що комунальні тарифи в столиці за будь-яких умов залишаться незмінними

В КМДА запевняють, що комунальні тарифи в столиці за будь-яких умов залишаться незмінними

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій ГОЛУБЧЕНКО запевняє, що тарифи на житлово-комунальні послуги в столиці за будь-яких умов залишаться незмінними.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі КМДА.
«Практика свідчить, що усі обіцянки уряду щодо утримання цін на газ залишаються лише обіцянками. Адже насправді реалії сьогодні такі: з початком червня ціна на блакитне паливо почне підвищуватися на 5%, і до кінця року стане більшою на 40-45 %. І це незворотній процес. Я знаю, що в Україні є власний дешевий газ, який можна і треба віддати людям. В будь-якому випадку, запевняю, що бюджет киян не постраждає від таких змін”, - сказав А.ГОЛУБЧЕНКО. За його словами, київська влада і надалі компенсуватиме різницю між реальною собівартістю блакитного палива та діючими сьогодні тарифами на комунальні послуги, серед яких і газ.
А.ГОЛУБЧЕНКО також додав, що Київ був, є і залишатиметься лідером з найдешевших цін на хліб серед інших регіонів держави, “адже вже не перший рік КМДА компенсує різницю між реальною собівартістю борошна і соціальних сортів хліба та встановленими цінами на цю продукцію”.
УНІАН
Идентификатор: 4122