Керівництво Жовтневої лікарні та КМДА оскаржили в суді дозвіл на будівництво на території медзакладу

Керівництво Жовтневої лікарні та КМДА оскаржили в суді дозвіл на будівництво на території медзакладу

Керівництво Олександрівської (Жовтневої) лікарні подало позов до Господарського суду столиці про скасування рішення Київради, яким надано дозвіл на будівництво на ділянці, що розташована вище цієї лікарні.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на інформацію заступника голови КМДА Ірени КІЛЬЧИЦЬКОЇ.
"Будівництво на території Олександрівської (Жовтневої) лікарні міста Києва буде відмінено через суд", - зазначила вона.
Також, за словами І.КІЛЬЧИЦЬКОЇ, "київська влада пройде всі судові інстанції, щоб захистити киян від незаконних забудовників". Наразі до суду вже надано позов, яким вимагається зупинити дію відповідного рішення Київради про будівництво, а також заборонити ТОВ «Житлобуд » здійснювати будь-які дії, спрямовані на виконання цього рішення, сказала І.КІЛЬЧИЦЬКА.
Як повідомлялося, розпорядженням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО призупинено будівництво висотки на території Жовтневої лікарні, за адресою вул. Шовковична, 39/1.
Дозвіл на будівництво компанія «Житлобуду» отримала у 2004 році.
16 квітня Шевченківський районний суд Києва визнав законним виділення компанії «Житлобуду» землі під будівництво житлового будинку по вул. Шовковичній, 39/1 (на території Олександрівської (Жовтневої) лікарні).
УНІАН
Идентификатор: 4107