У Києві цього року на ремонт доріг передбачено 260 млн. грн. - Черновецький

У Києві цього року на ремонт доріг передбачено 260 млн. грн. - Черновецький

260 млн. грн. передбачено цього року на ремонт столичних автошляхів, заявив Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, який сьогодні особисто перевірив хід виконання ремонтних робіт на вул. Горького.
Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, він сказав: «Цього року в міському бюджеті ми передбачили 260 млн. грн. на ремонт доріг. За ці кошти ми полагодимо і відновимо 1,5 кв. м дорожньої площі, а це втричі більше, ніж 2005 року. У першу чергу ми відремонтуємо дороги районного значення. Хочу підкреслити, що ми працюємо незалежно від свят та політичної ситуації, тож усі роботи проводитимуться оперативно та своєчасно».
«Сьогодні в Києві дуже великі проблеми із заторами. Одним із дієвих шляхів їхнього вирішення ми бачимо впровадження одностороннього руху. Такий рух – це принципово новий підхід до вирішення транспортних проблем. Зараз односторонній рух уже запроваджено на вулицях Жилянській та Саксаганського, протягом поточного року ми впровадимо його ще на 12 вулицях столиці. Як показує практика, в результаті впровадження одностороннього руху кількість заторів зменшується на 30%, пропускна спроможність вулиць зростає на 20-50%, а кількість ДТП зменшується до 40%», - підкреслив Київський міський голова.
УНІАН
Идентификатор: 4091