Суд призупинив рішення про знесення незаконно побудованого 6-поверхового будинку у Вінниці

Суд призупинив рішення про знесення незаконно побудованого 6-поверхового будинку у Вінниці

Апеляційний суд Вінницької області виніс ухвалу про відстрочку виконання рішення про знесення незаконно побудованого 6-поверхового будинку у Вінниці по вул. Вінниченка.
Про це повідомили УНІАН у управлінні у справах ЗМІ та зв`язків з громадськістю Вінницької міської ради.
"Ми мусимо виконати рішення суду, але від свого наміру не відмовимося - незаконна будівля має бути знесена", - прокоментував це рішення заступник міського голови Володимир СЛИШИНСЬКИЙ.
За словами начальника управління освіти Вінницької міської ради Володимира БУНЯКА, самовільне будівництво не просто заважає школі, а є небезпечним. Власник споруди розмістив свій будинок на шкільних комунікаціях: на водогоні та каналізаційному трубопроводі школи. З 2002 року до цих комунікацій немає доступу, і відповідно їх ремонт у разі виникнення аварійної ситуації неможливий. Крім того, будівля заблокувала частину тротуару, і діти змушені йти до школи по проїжджій частині.
Як повідомляв УНІАН, демонтаж незаконно побудованого 6-поверхового будинку у Вінниці почався 26 березня. Будівництво 6-поверхової споруди почалось у 2002 році на ділянці, що належала забудовнику і частково була самовільно ним захоплена у школи №8.
УНІАН
Идентификатор: 4078