Ахметов заявляє, що не погодиться на форсування будівництва нового стадіону ФК "Шахтар" на шкоду якості

Ахметов заявляє, що не погодиться на форсування будівництва нового стадіону ФК "Шахтар" на шкоду якості

Президент футбольного клубу "Шахтар", народний депутат Рінат АХМЕТОВ ні за що не погодиться на форсування будівництва нового стадіону ФК "Шахтар" на шкоду якості.
Про це він сказав журналістам на будівельному майданчику нового стадіону ФК "Шахтар" у Донецьку перед приїздом на об`єкт Президента України Віктора ЮЩЕНКА 17 квітня, пише газета Донецької облради "Жизнь" у номері від 22 квітня.
"Швидкість? Ні! Хлопці, я ж на це ніколи не піду. Значить, краще скажемо "пізніше"… Якщо ми його у вересні не здамо, то для нас це не грає ролі… Але якість має бути на найвищому рівні", - сказав Р.АХМЕТОВ.
Говорячи про "затримки з будівництвом" нового стадіону, він підкреслив, що вірить у репутацію генерального підрядника будівництва – турецьку компанію "ENKA".
"Компанію ми обирали саме за чотирма критеріями: ціна, терміни, якість, репутація. В результаті - компанія виграла тендер. І, з їхніх слів, цього року вони обов`язково здадуть стадіон. І я їм довіряю", - зазначив Р.АХМЕТОВ.
Він додав, що "нещодавно провів зустріч із власником компанії "ENKA", з президентом компанії – приїжджала велика делегація". "І вони переконали мене у тому, що стадіон цього року буде здано… Взагалі, за великим рахунком, ми повинні здати в серпні", - підтвердив президент "Шахтаря".
Р.АХМЕТОВ також передав слова представників компанії "ENKA", які запевнили його, що "повірте, це буде один із найкращих стадіонів у Європі".
УНІАН
Идентификатор: 4077