У Дніпропетровську презентовано список об`єктів, які необхідно побудувати до „Євро-2012”

У Дніпропетровську презентовано список об`єктів, які необхідно побудувати до „Євро-2012”

Сьогодні у Дніпропетровській облдержадміністрації презентовано список об`єктів, які необхідно побудувати до проведення у Дніпропетровську трьох матчів фінальної частини Чемпіонату з футболу 2012 року.
Як передає кореспондент УНІАН, голова Дніпропетровської обласних державних адміністрацій Віктор БОНДАР повідомив під час презентації, що на сьогодні до „Списку губернатора” включено 28 об`єктів, документація на інші готується. Всього, за його словами, список нараховуватиме 42 об`єкти.
Більшість представлених сьогодні проектів - торговельно-житлові комплекси в престижних районах Дніпропетровська. В списку також є проект окремого ресторану на 75 місць, три електропідстанції компанії „Дніпрообленерго”, 4-зірковий готель на 180 номерів неподалік від стадіону ФК „Дніпро”, готель на 250 номерів.
11-поверховий готель „Дніпропетровськ” на 320 номерів, побудований в 1967 р., в рамках підготовки до Євро-2012 планується відремонтувати.
За словами губернатора Дніпропетровщини, інвестори зацікавлені у спорудженні в Дніпропетровську готелів мережі „Хілтон”, „Хайят”, „Редіссон”.
Прогнозована вартість об`єктів, що вже увійшли до „Списку губернатора”, становить 9,31 млрд. грн.
УНІАН
Идентификатор: 4040