Черновецький готовий «ухвалювати кадрові рішення» для прискорення вирішення проблеми постраждалих в афері «Еліта-Центр»

Черновецький готовий «ухвалювати кадрові рішення» для прискорення вирішення проблеми постраждалих в афері «Еліта-Центр»

Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ готовий «ухвалювати кадрові рішення», щоб прискорити вирішення проблеми постраждалих в афері «Еліта-Центр».
Про це він заявив сьогодні на засіданні в мерії, присвяченому проблемі забезпечення житлом інвесторів, які потерпіли від діяльності групи будівельних компаній «Еліта-Центр».
«Я прошу вас, прискорте роботи саме по проблемі «Еліта-Центр», тому що мене це вже дратує. Я, звичайно ж, ухвалюватиму кадрові рішення. Я одному зі своїх заступників догану вже оголосив. І якщо треба, я їх повиганяю. Якщо так справа піде далі, я готовий замінити всіх, кого ви мені скажете», - сказав Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, звертаючись до керівників управлінь і служб, залучених до вирішення проблеми «елітівців» і представників громадської організації «Ошукані інвестори».
Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ підкреслив, що готовий співробітничати з представником саме цієї громадської організації. Він ще раз наголосив на тому, що його позиція щодо вирішення житлової проблеми постраждалих інвесторів до сьогодні не змінилася і не зміниться надалі: «Ми вирішимо всі питання, пов`язані з інвесторами, які вклали останні гроші і опинилися на вулиці». За словами Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, він дав усі необхідні чіткі вказівки, як розв`язати проблему, але поки існує ряд складнощів чисто технічних.
Присутній на засіданні президент холдингової компанії «Київміськбуд» Петро ШУЛЯК повідомив, що його компанія готова вже у вересні розпочати будівництво будинків на двох земельних ділянках, квартири в яких передбачається виділити також для постраждалих від афери «Еліта-Центр». Це земельні ділянки на вул. Драгоманова і на пр-кті Маяковського, і там вже виставлені будівельні паркани. Ще по двох ділянках – на вулиці Вірменській і вулиці Героїв Сталінграду – ще йдуть проектні роботи. Загалом на цих чотирьох ділянках планують здати 974 квартири, з яких 263 будуть передані «елітівцям».
Крім того, ще на 10 земельних ділянках, по яких проведені інвестконкурси і готується проектна документація, будуть збудовані будинки, які забезпечать квартирами ще 444 потерпілих інвесторів.
Водночас, терміни, коли розпочнуться роботи, на 12 з 14 ділянок поки не відомі.
УНІАН
Идентификатор: 4033