Компанія Newcity Development має намір побудувати спорт-готель під Києвом

Компанія Newcity Development має намір побудувати спорт-готель під Києвом

Компанія Newcity Development розпочала розробку концепції будівництва спорт-готелю класу «п`ять зірок», яку здійснюватиме міжнародна команда архітекторів, що об`єднала фахівців із України, Великої Британії, Німеччини і США.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі компанії.
Проект готелю передбачає застосування інноваційних будівельних технологій, що раніше не застосовувалися в Україні.
Згідно з проектом, на ділянці, розташованій за 30 км від Києва у Вишгородському напрямку, буде побудовано спорт-готель на 180 номерів. Він буде розташований над річкою, між двома високими берегами.
Відповідно до проекту, конструкція спиратиметься на дві проміжні опори. Довжина цієї шестиповерхової споруди становитиме 250 м, ширина – 25 м. Загальна площа запланованого об`єкту – 28 тис. кв. м. На даху будівлі буде розміщено тенісний корт. На території готелю планується розташувати спортивний парк і поле для гольфу.
Однією з головних пам`яток готелю має стати музей спорту.
Довідка УНІАН. Newcity Development – девелоперська компанія країн Західної та Східної Європи, що спеціалізується на комплексному супроводі девелоперських проектів. Портфель проектів компанії включає всі види нерухомості: торгову, офісну, складську, промислову та житлову.
УНІАН
Идентификатор: 4015