Цього року з бюджету Києва виділено понад 7,7 млн. грн. на ремонт доріг Деснянського району міста

Цього року з бюджету Києва виділено понад 7,7 млн. грн. на ремонт доріг Деснянського району міста

Цього року з міського бюджету Києва виділено понад 7,7 млн. грн. на поточний ремонт покриття доріг Деснянського району, який заплановано виконати протягом квітня-жовтня 2008 року.
Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, за словами першого заступника голови КМДА Дениса БАССА, зокрема, планується відремонтувати покриття на певних ділянках вулиць Закревського, Бальзака, Шолом Алейхема, Драйзера, Крайньої та проспектів Ватутіна і Маяковського.
Передбачено також близько 300 тис. грн. на облаштування у районі 150 наземних пішохідних переходів заниженими бортовими каменями, що створить умови для пересування осіб в інвалідних візках. Згідно з календарним графіком виконання поточного ремонту об’єктів вулично-шляхової мережі міста, що розроблений КК «Київавтодор» за дорученням Київського міського голови Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, переходи облаштують протягом квітня-травня цього року.
Окрім того, виділено кошти на дрібний ремонт та заливання тріщин покриттів доріг та на здійснення заходів для покращення безпеки дорожнього руху. А також передбачено майже 100 тис. грн. на поточний ремонт та очистку колекторів і зливостоків на вулицях Попудренка, Червоногвардійській, Закревського та Братиславської.
УНІАН
Идентификатор: 4003