На Дніпропетровщині досі не затверджено список новобудов до Євро-2012

На Дніпропетровщині досі не затверджено список новобудов до Євро-2012

У Дніпропетровській області досі не затверджено остаточний список об’єктів, які необхідно побудувати в рамках підготовки до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні йшла мова в Дніпропетровській облдержадміністрації під час наради щодо містобудівних проектів, які мають увійти в так званий „Список губернатора”.
Особисто голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор БОНДАР розкритикував роботу своїх заступників та керівника обласного управління архітектури й будівництва за відсутність паспортів на проекти, які планується реалізувати до Євро-2012, та дублювання погоджувальних функцій зі службами Дніпропетровської міської ради.
„Необхідно припинити узгодження щодо проектів між містом та облдержадміністрацією та не дублювати надалі дозвільні функції”, - наголосив В.БОНДАР.
За його словами, „ідеальна цифра для „Списку губернатора” - 35-40 об’єктів забудови до Євро-2012. Документ треба підготувати за тиждень.
На нараді зазначалось, що у даний час до „Списку губернатора” включено 31 об’єкт. Орієнтовний обсяг інвестицій в новобудови до Євро-2012 – 2,5 млрд. доларів США.
УНІАН
Идентификатор: 3994