У Києві на Воскресенці відкрився ТРЦ «Квадрат»

У Києві на Воскресенці відкрився ТРЦ «Квадрат»

Сьогодні девелоперська компанія «21 століття» відкрила торгово-розважальний центр «Квадрат» по бульвару Перова, 36, у Києві.
Як повідомив журналістам директор з розвитку проектів нерухомості компанії «21 століття» Георгій ЦАГАРЄЇШВІЛІ, обсяг інвестицій у проект становить 41 млн. дол.
ТРЦ «Квадрат» - торговий центр формату гіпермаркет-галерея, загальною площею близько 41 тис. кв. м, що позиціонується у середньому ціновому сегменті, комплекс складається з 3 рівнів, включаючи цокольний поверх. Його торгова площа становить близько 19 тис. кв. м. У ТРЦ розташовані продовольчий супермаркет «Перехрестя», площею близько 4 тис. кв. м, кінотеатр «Одеса Кіно» на 4 зали, дитячий ігровий центр «Ураган», фуд-корд на 6 операторів, торгова галерея, у якій розташовано близько 100 магазинів. У ТРЦ також передбачений наземно-підземний паркінг на 600 машиномісць.
Г.ЦАГАРЄЇШВІЛІ зазначив, що собівартість будівництва становить 1 тис. дол. за кв. м, доходність - до 20%, термін окупності – 5-6 років.
Генеральним підрядником будівництва центру виступила будівництва корпорація «Альтіс-холдинг». Будівництво комплексу тривало менше 2 років.
У рамках будівництва комплексу компанія «21 століття» реконструювала понад 6 га парку «Аврора», вклавши в цю роботу понад 2 млн. грн.
За даними директора з управління активами компанії «21 століття» Тетяни ЧЕСТНЕЙШОЇ, в оренду здано 100% площ комплексу, 70% з них відкриті сьогодні, а решта відкриється протягом 2 місяців. Середня орендна плата становить 80-100 дол. за кв. м. Вона також повідомила, що стратегічним партнером компанії є російська мережа супермаркетів «Перехрестя». Також ведуться переговори про розташування боулінгу «Вітамін» у наступному проекті компанії з будівництва ТРЦ «Квадрат» по вул. Милославській на Троєщині в Києві, який планується здати в експлуатацію до 2010 року.
Крім цього, до 2010 планується також відкриття ТРЦ «Квадрат» у складі багатофункціонального комплексу в Севастополі.
УНІАН
Идентификатор: 3981