Концерн `Укрпромінвест` виділив 1,5 млн. грн. на будівництво житла сім`ям

Концерн `Укрпромінвест` виділив 1,5 млн. грн. на будівництво житла сім`ям

Концерн "Укрпромінвест" виділив 1,5 млн. грн. на будівництво житла сім`ям, які виховують 10 і більше дітей у Вінницькій області.
Про це кореспонденту УНІАН повідомив генеральний директор "Укрпромінвесту" Олексій ПОРОШЕНКО.
"Пріоритетним завданням проекту на 2008 рік є вирішення житлових проблем сімей, які виховують 10 і більше дітей", - підкреслив він.
О.ПОРОШЕНКО запевнив, що концерн зобов`язується профінансувати в поточному році будівництво або добудову житла для 9-ти з 12-ти сімей, які проживають у Вінницькій області, виховують 10 і більше дітей і потребують поліпшення житлових умов.
Як повідомляв УНІАН, 19 березня "Укрпромінвест" і Вінницька облдержадміністрація підписали меморандум про реалізацію проекту "Зігрій любов`ю дитину".
Концерн "Укрпромінвест" був створений у квітні 2005 року в результаті зміни організаційної структури "Українського промислово-інвестиційного концерну", до складу якого входили понад 30 підприємств різних напрямів діяльності. Його засновниками стали "Рошен" і кондитерські фабрики, що входять до його складу, а також "Рiдна марка", промислово-інвестиційний холдинг "Богдан", ВАТ "Черкаський автобус" і Луцький автомобільний завод.
УНІАН
Идентификатор: 3973