Компанія «Європа» з 1 березня підняла на 7% ціни на котеджі в «Олімпік-Park»

Компанія «Європа» з 1 березня підняла на 7% ціни на котеджі в «Олімпік-Park»

Девелоперська компанія «Європа» з 1 березня підвищила вартість домоволодіння в котеджному комплексі «Олімпік-Park» на 7%.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі компанії.
Як зазначається в повідомленні, чергове підвищення вартості котеджів у комплексі відбудеться з 1 червня цього року. Розмір збільшення цін поки не визначений.
«З 1 червня 2008 року ціни на домоволодіння в котеджному комплексі «Олімпік-Park» будуть підвищені. Таке рішення було ухвалене внаслідок того, що за перші місяці продажів компанією продано понад 110 домоволодінь, не включаючи заброньовані ділянки», - сказала директор з продажу ДК «Європа» Ольга СИНЕНКО.
За її даними, внаслідок запуску іпотечних програм з «Альфа Банком» і «Укрсоцбанком» на сьогодні темпи реалізації котеджів становлять до одного продажу на день.
У компанії підкреслюють, що підвищення вартості котеджів «здійснюється з метою регулювання темпів реалізації, зростання яких на даний момент є небажаним. Інакше, продукт стане недооціненим».
З моменту запуску проекту ціни на домоволодіння в «Олімпік-Park» зросли на 11%.
Як повідомляв УНІАН, девелоперська компанія «Європа» заявляла про підвищення цін на домоволодіння в котеджному містечку «Олімпік-Park» більш ніж на 25% у 2008 році.
З 1 грудня 2007 року компанія «Європа» підвищила ціни на котеджі в «Олімпік-Park» на 5-7%. На кінець лютого вартість котеджу становила від 230 тис. дол. Площа котеджів варіюється від 143 кв. м до 345 кв. м, площа земельних ділянок під котеджі – від 15 до 35 соток.
У вересні 2007 р девелоперська компанія «Європа» оголосила про початок продажів у котеджному комплексі « Олімпік-Park ».
«Олімпік-Park» - котеджне містечко, яке розташоване за 19 кілометрів від Києва по Житомирській трасі. Проект включає 1030 домоволодінь. Площа ділянки під забудову становить 290 га. Передбачено також створення розвиненою соціальної і рекреаційної інфраструктур.
За даними компанії, перша черга комплексу з 396 садиб буде завершена до кінця 2008 року, а реалізація всього проекту - в 2013 році.
УНІАН
Идентификатор: 3958