Кабмін закінчує підготовку законопроектів щодо забезпечення прав інвесторів будівництва об`єктів до Євро-2012

Кабмін закінчує підготовку законопроектів щодо забезпечення прав інвесторів будівництва об`єктів до Євро-2012

Кабінет Міністрів закінчує підготовку законодавчої бази для забезпечення прав інвесторів, які братимуть участь у будівництві об`єктів для проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила прем`єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО сьогодні на засіданні Ради інвесторів при Кабінеті Міністрів.
«Наступного тижня відбудеться нарада за участю найбільших компаній, які займаються будівництвом доріг, аеропортів і створенням інфраструктури, щоб остаточно відшліфувати два законопроекти – про приватне і державне партнерство, а також законопроект про концесію», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
На її думку, два цих законопроекти стануть базою для залучення інвесторів до будівництва автомобільних доріг, терміналів аеропортів і готелів.
Прем`єр також запросила представників Ради інвесторів взяти участь у доопрацюванні цих двох законопроектів.
Водночас Ю.ТИМОШЕНКО наголосила, що конкурси для обрання компаній-виконавців проектів здійснюватимуть на прозорих умовах. «Такого, коли переможці конкурсів стають відомі до проведення самих конкурсів, у нас більше не буде», - заявила голова уряду.
УНІАН
Идентификатор: 3934