У Запоріжжі в багатоповерхових будинках встановлять ліфти білоруського виробництва

У Запоріжжі в багатоповерхових будинках встановлять ліфти білоруського виробництва

У Запоріжжі в багатоповерхових будинках встановлять ліфти білоруського виробництва.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Запорізької мерії, про це за підсумками зустрічі з офіційною делегацією Могильовської області Республіки Білорусь повідомив заступник міського голови Запоріжжя Володимир ГРИЩЕНКО.
"У багатоповерхових будинках Запоріжжя встановлять ліфти білоруського виробництва. Керівники міста домовилися з білорусами про поставки до нашого міста якісних і безпечних підйомників. Комерційний директор РУП "Могильовський завод ліфтового машинобудування" Микола ЛАДЕСОВ запропонував запорожцям кілька модифікацій сертифікованих ліфтів (підприємство випускає пасажирські, вантажопасажирські, підйомники для лікарень) і розцінки на них", - повідомив В.ГРИЩЕНКО, зазначивши, що "технічні питання, розцінки і розмір знижок на ліфти для запорізьких багатоповерхівок вже найближчим часом обговорять фахівці".
Довідка УНІАН. На сьогоднішній день в Запоріжжі свій термін експлуатації відпрацювали 1290 ліфтів. На модернізацію і заміну ліфтового господарства Запоріжжя в Держбюджеті -2007 р. було передбачено 6.6 млн. грн., а фактично надійшло лише 1,6 млн. грн.
УНІАН
Идентификатор: 3925