Безсмертний наголошує, що у місцевих бюджетах мають бути передбачені кошти на збирання сміття та озеленення

Безсмертний наголошує, що у місцевих бюджетах мають бути передбачені кошти на збирання сміття та озеленення

Заступник глави Секретаріату Президента України Роман БЕЗСМЕРТНИЙ наголошує, що у місцевих бюджетах мають бути передбачені кошти на збирання сміття та озеленення.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні у ході селекторної наради з головами облдержадміністрацій, яка була присвячена виконанню Указу Президента України від 3 березня 2008 року “Про проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою”.
“Прийшла весна – час наводити порядок у населених пунктах та навколо доріг”, - наголосив Р.БЕЗСМЕРТНИЙ.
Він особливо звернув увагу керівників сільських районів на проблеми збирання сміття, оскільки там практично не має впорядкованих сміттєзвалищ.
Крім того, Р.БЕЗСМЕРТНИЙ наголосив, що якщо у місцевому бюджеті не передбачено кошти на збирання та вивезення бюджету – це означає, що це питання не вирішувалось.
За його словами, остання нарада за участю голів районних державних адміністрацій засвідчила, що у сільській місцевості цьому питанню не приділяється достатньо уваги.
Також Р.БЕСМЕРТНИЙ звернув увагу учасників наради на упорядкування могил невідомих воїнів, пам’ятників, музеїв, парків та скверів.
Крім того, він наголосив, що у бюджетах районів та областей мають бути передбачені кошти на озеленення.
По закінченні наради Р.БЕЗСМЕРТНИЙ наголосив, що рівно через місяць відбудеться нарада, де буде заслухано звіти керівників областей про виконання зазначеного указу Президента.
УНІАН
Идентификатор: 3902