Містобудівна рада Києва відхилила проект будівництва готельного комплексу з офісами і паркінгом на Андріївському узвозі

Містобудівна рада Києва відхилила проект будівництва готельного комплексу з офісами і паркінгом на Андріївському узвозі

Містобудівна рада Києва розглянула ескізний проект готельного комплексу із закладами громадського харчування та паркінгом для легкового автотранспорту на вул. Андріївський узвіз, 14-16.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА Василь присяжнюк повідомив, що містобудівна рада відправила на доопрацювання проект готелю, рекомендуючи максимально збільшити площу готельної частини об’єкта. «Ділянка, площею 0,19 га, відведена для будівництва готелю, а в проекті з’явилися офіси, виставкові зали тощо. Ми вважаємо доцільним зведення готелю з рестораном і невеликим магазином», – розповів В.Присяжнюк.
За його словами, містобудівна рада також рекомендувала понизити поверховість будівлі до 3-4 поверхів із фронту вулиці та 6-7 поверхів на другому плані, оскільки проектна організація розраховувала на зведення об’єкта висотою 5-7-11 поверхів. Окрім того, необхідно максимально зберегти ландшафтні особливості ділянки, не знищуючи рельєфу, вирішити повністю питання пожежної безпеки готелю та врахувати усі обмеження і нормативи під час розміщення об’єкта.
УНІАН
Идентификатор: 3891