Містобудівна рада Києва підтримала проект будівництва офісного комплексу у Дніпровському районі

Містобудівна рада Києва підтримала проект будівництва офісного комплексу у Дніпровському районі

Містобудівна рада Києва розглянула передпроектні пропозиції будівництва житлово-офісного комплексу на вул. Воскресенській у Дніпровському районі столиці.
Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської державної адміністрації, на ділянці забудови, площею 0,47 га, запропоновано звести офісний комплекс з апартаментами тимчасового проживання та розвинутою інфраструктурою обслуговування. Зокрема, з магазином, фітнес-центром, конференц-залом та кафе на 75 місць.
За словами начальника Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища КМДА Василя ПРИСЯЖНЮКА, містобудівна рада підтримала пропозицію змінити цільове призначення ділянки з комунальної зони на зону громадського призначення. Будівництво офісного комплексу з апартаментами та об’єктами інфраструктури обслуговування визнано доцільним. Проте автору проекту рекомендовано доопрацювати архітектурно-планувальне рішення будівлі, детально опрацювати схему транспортно-пішохідного обслуговування закладу та збільшити місткість паркінгу відповідно до міжнародних стандартів.
УНІАН
Идентификатор: 3897