Демонтаж недобудованого об`єкту біля НСК «Олімпійський» розпочнеться не пізніше березня, запевняють в КМДА

Демонтаж недобудованого об`єкту біля НСК «Олімпійський» розпочнеться не пізніше березня, запевняють в КМДА

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій ГОЛУБЧЕНКО запевняє, що демонтаж торгово-розважального центру «Троїцький» біля національного спортивного комплексу «Олімпійський» розпочнеться не пізніше цього місяця.
Про це УНІАН повідомили у прес-службі КМДА (УНІАН: раніше А.ГОЛУБЧЕНКО заявляв, що демонтаж цього ТРЦ розпочнеться уже 1 березня).
«Я розумію зацікавленість громадськості у тому, коли ж, нарешті, розпочнеться знесення недобудованого об`єкту біля спорткомплексу «Олімпійський». Але кияни мають зрозуміти, що це серйозна справа, і ми не можемо просто так розпочати демонтаж. Потрібно все узгодити документально", - зазначив А.ГОЛУБЧЕНКО.
За його словами, проблема ще й у тому, що підземна частина «Троїцького» залишається за «Юджином» і працюватиме надалі як парковка. "А оскільки будівля проектувалась комплексно, то підземна частина нерозривно пов`язана з наземною. Тож ми маємо усе передбачити і розрахувати, аби не пошкодити при знесенні наземної частини будівлі цокольний поверх", - сказав А.ГОЛУБЧЕНКО.
Перший заступник голови КМДА відзначив, що "наразі ми домовились, що у найкоротші строки фахівці «Юджина» підготують проект знесення першого поверху, і одразу після цих розрахунків ми почнемо розбирати «Троїцький».
Як повідомляв УНІАН, 6 лютого Кабінет Міністрів підтримав Меморандум щодо демонтажу торговельно-розважального центру “Троїцький” перед НСК “Олімпійський” до 1 червня цього року.
УЄФА наполягає на неможливості проведення на НСК “Олімпійський” матчів Євро-2012, якщо не буде демонтовано торгівельно-розважальний центр “Троїцький” перед стадіоном.
УНІАН
Идентификатор: 3883